Dragi starši,

Eden izmed naših najnovejših sedežev je avtosedež za otroke od 4. do 12. leta BeSafe iZi Flex FIX i-Size.

V želji, da bi iz prve roke dobili povratne informacije o izkušnji staršev in otrok s tem avtosedežem, želimo poiskati družine za testiranje 10 avtosedežev.

Zainteresiranim družinam bomo omogočili nakup avtosedeža s posebnim recenzijskim popustom v višini 50%. Popust bo odobren družinam, ki bodo uporabljale avtosedež, dokumentirale njegovo uporabo in svoje mnenje podelile z nami.

Projekt je zamišljen izključno z namenom testiranja uporabe, praktičnosti in udobnosti in NE varnosti izdelka. BeSafe vse svoje izdelke testira pri dizajniranju in proizvodnji, tako ima ta avtosedež že opravljene vse potrebne teste.

Lahko se prijavite, če:

  • Imate enega ali več otrok višine 100 – 150 cm in najmanj 4 leta
  • Ste pripravljeni javno deliti svoje mnenje o izdelku in ga skupaj s fotografijami objaviti na tej spletni strani
  • Stanujete v Sloveniji

Vsi zainteresirani se lahko prijavite preko maila info@besafeavtosedezi.si od 28.04. do 12.05.2019. V prijavi nam prosim zapišite informacije o starosti Vašega otroka in zakaj menite, da bi prav Vaša družina bila dober kandidat za recenzijo avtosedeža BeSafe iZi Flex FIX i-Size. Sodelujoče bomo izbrali po lastni presoji na način da se razlikujejo po starosti otrok in izkušnjah pri uporabi avtosedežev ter imena objavili 14.05.2019.

1.recenzijo lahko že preberete 22.05.2019.

Veselimo se vaših slik in komentarjev!

Dodaj odgovor