BeSafe Stretch je najvarnejši avtosedež na jesenskem ADAC testu 2022 s skupno oceno 2,9!

BeSafe Stretch je v kategoriji “varnost” izstopal z odlično oceno 1,2 (“Zelo dobro”)! Zaradi tega rezultata je BeSafe Stretch najvarnejši sedež do 7. leta starosti in najvarnejši avtosedež, ki se montira z varnostnim pasom po ADAC/Stiftung Warentest doslej!

S tem je BeSafe Stretch pokazal odličen rezultat v več testih, šele kmalu po lansiranju maja 2022. Avtosedež je že bil zmagovalec testa na Norveškem in Švedskem s strani “best-i-test.nu” in je tudi opravil švedski Plus Test, ki je znan kot najtežji preizkus trčenja na svetu.

Presega rezultate testov

Veseli smo, da se BeSafe Stretch tako dobro obnese pri tem testu, vendar njegova varnost presega laboratorijske teste. Nesreče se na primer zgodijo pri različnih hitrostih, pogosto imajo več točk trčenja in se zgodijo pod zelo različnimi koti. Avtosedeži obrnjeni nasprotno od smeri vožnje, kot je BeSafe Stretch, ščitijo vašega otroka v resničnem življenju celo bolj kot to, kar vidite v rezultatih testa.

Preberite o prednostih avtosedežev obrnjenih nasprotno od smeri vožnje v resničnem življenju

Različna mnenja o oceni upravljanja; izpostavimo razliko med testom in resničnim življenjem

Žal nam je, da je Stiftung Warentest/ADAC negativno ocenil ravnanje s sedežem BeSafe Stretch, kar je privedlo tudi do dodatnega znižanja skupnega rezultata.Ker avtosedeži, ki so nameščeni z avtomobilskim pasom in sidrnimi trakovi, na tem testu vedno dosežejo nižjo oceno, je bil ta rezultat pričakovan.

Vendar je to subjektivna ocena nekaj preizkuševalcev in povratne informacije, ki smo jih prejeli s trga in mnogih staršev, kažejo, da je BeSafe Stretch v praksi zelo enostaven za namestitev in lažji za namestitev kot drugi avtosedeži, ki se pritrdijo z avtomobilskim pasom.

Ko je skandinavska organizacija “best-i-test” ocenjevala namestitev BeSafe Stretch, so prišli do zaključka: “Enostavno je nemogoče, da bi na katerem koli pomembnem koraku kaj spregledali”. *

Za dodatno pomoč staršem pri namestitvi smo uvedli nov digitalni uporabniški priročnik za BeSafe Stretch, do katerega lahko preprosto dostopate s kodo QR, ki je trajno pritrjena na avtosedež. Ta priročnik vam omogoča, da si kadar koli ogledate videoposnetek z navodili, znova dostopate do uporabniškega priročnika ali poiščete kontakt za podporo strankam, če imate še vedno vprašanja.

Preberite več o ADAC/Stiftung Warentest.

Zakaj je BeSafe Stretch priljubljen med starši:

V nasprotni smeri vožnje vedno in za vedno! Z neprekosljivim prostorom za noge do 26 cm in brez nevarnosti prekoračitve maksimalne teže 36 kg bo ta avtosedež omogočal vožnjo v nasprotni smeri do 7. leta starosti. Primeren je za starost od 6 mesecev (61 cm) do 7 let (125 cm).

Maksimalna varnost: BeSafe Stretch ima nov in inovativen okvir exo, struktura se poveže z varnostnimi pasovi avtomobila in tlemi, da prenese sile v primeru čelnega trka. Toga lupina avtosedeža prenaša energijo na okvir exo, s čimer ohranja otroka v stabilnem položaju v primeru trka. Otrokom omogoča 5-krat varnejše potovanje za daljše obdobje.

Fleksibilna in enostavna namestitev: Avtosedež se namesti s pomočjo avtomobilskega pasu, ki omogoča namestitev v kateri koli avto in na kateri koli sedež, kar vam daje maksimalno prilagodljivost.

Individualizirano udobje: S 5 položaji nagiba, naslonom za glavo, ki je nastavljiv v 10 korakih in veliko prostora za rastoče noge, ta sedež zagotavlja izjemno udobje. Magnetic belt assistants™ olajšajo namestitev otroka v avtosedež in iz njega. Z blazinami Two-Fit cushions™ se avtosedež prilagaja otrokovi višini in tako resnično raste z njim.

Avtosedež, ki skrbi za prihodnost: Z uporabo dolgotrajnih materialov in veliko lažjo menjavo delov, BeSafe je resnično podaljšal življenjsko dobo avtosedeža do približno 15 let. Avtosedež, ki skrbi za vašega otroka zdaj, pa tudi za njegovo prihodnost.

Preberite več o avtosedežu BeSafe Stretch.

 

Dodaj odgovor