Naš iZi Flex FIX i-Size je znova dokazal svojo vrednost, saj je na podelitvi nagrad Junior Design Awards 2021 osvojil srebro v kategoriji »Najboljši izdelek za potovanja«.

BeSafe iZi Flex FIX i-Size je prvi avtosedež, namenjen otrokom od 100 do 150 cm, torej od 4. do 12. leta starosti, ki ustreza najnovejšim varnostnim standardom.

Ta booster sedež z naslonom združuje odlične varnostne lastnosti, visoke standarde udobja in številne praktične lastnosti v zasnovi, ki omogoča, da v zadnjem delu avtomobila sedijo do 3 sedeži ali 3 osebe.

Varnost na prvem mestu

Varnost je bila za BeSafe vedno na prvem mestu. Za nas varnost ne pomeni le doseganja dobrih rezultatov na preizkusih trčenja, ampak tudi v resničnih življenjskih situacijah, da zagotovimo, da so naši avtosedeži najboljši, ko jih resnično potrebujemo.

V podjetju BeSafe smo že pred mnogimi leti prepoznali pomen zaščite pred stranskimi trki, zato smo razvili dodatno zaščito pred stranskimi trki SIP+, ki je vključena v iZi Flex FIX i-Size in številne druge avtosedeže BeSafe. Dodatno zaščito SIP+ je mogoče odstraniti (in tudi brez nje je avtosedež odobren v skladu z najnovejšimi predpisi), da v avto postavite 3 avtosedeže v eno vrsto. Sedež nima nepotrebnih rogov za vodenje pasu, kar zmanjšuje možnost zlorabe in povečuje varnost, ter ima popolnoma novo mednožno zaponko, ki pomaga pri zadrževanju stegenskega pasu v pravilnem položaju na otrokovih bokih.

Poleg varnosti nam je enako pomembno tudi otrokovo udobje, zato ima naš iZi Flex FIX i-Size vzglavnik v obliki črke V, ki spremlja otrokovo rast in se lahko namesti v spalni položaj.

 

Hvala za zaupanje! 

Nagrado vidimo kot dokaz razvoja naših izdelkov v pravi smeri – s poudarkom na varnosti, prilagodljivosti potrošnikom, življenjskih situacijah, izkušnjah in družinah. Še naprej bomo razvijali naše izdelke in vam zagotovili najvarnejše otroške avtosedeže, ki vam olajšajo vsakdanje življenje. Naj vaši najdražji varno potujejo z nepogrešljivim iZi Flex FIX i-Size, ki ga najdete tukaj. 

Dodaj odgovor