Sodoben, čvrst in varen – nov BeSafe avtosedež

#besafedružina

Naša sodelavka Marina in njena družina so nam že poslali 1. recenzijo novega avtosedeža BeSafe iZi Flex Fix i-Size

O Marinini družini

V moji družini smo štirje, moja dekleta sta stara 4 in 6 let. Smo že bili seznanjeni z avtosedeži BeSafe, ker sama delam za BeSafe na Hrvaškem in smo se zdaj odločili, da poskusimo najnovejši  iZi Flex Fix i-Size avtosedež. Moja Eleni, kateri je namenjen ta avtosedež, ima 15 kg in je visoka 105 cm ter je stara 4 leta. Do sedaj se je vozila v sedežu BeSafe iZi Comfort ISOfix ,ki se vidi na prvih slikah.

Avtomobil, ki ga vozimo, je Renault Grand Scenic.

Pogosto potujemo zunaj mesta in vsakodnevno vozimo na poti hiša-vrtec/šola-trening

O BeSafe iZi Flex Fix i-Size avtosedežu

Z avtosedežem sem zelo zadovoljna. Zelo je enostaven za namestiti, zato menim, da lahko vsak starš to naredi brez pomoči. Všeč mi je ker nima “rogov” na avtosedežu, oz. ni naslona za roke, ki bi otroka motili, da se pravilno zaveže.

Največja prednost avtosedeža iZi Flex Fix i-Size je, da je sodoben, čvrst in varen ter udoben za otroka.

Dodatna mednožna sponka in blazinica na pasu zagotavljata dodatno varnost in olajšata prehod iz sedeža s pasovi v 5 točkah na sedež, kjer je otrok pripet z avtomobilskim pasom.

Avtosedež se mi zdi zelo kakovosten in upam, da ga bomo lahko še dolgo uporabljali, še posebej zato, ker je namenjen otrokom do 12 let.

Avtosedež smo šele začeli uporabljati, zato še nismo poskusili spanja v sedežu, vendar se za zdaj zdi, da bo blazina pod brado prispevala k njegovemu udobju. Vesela sem, da se bom zelo dobro seznanila z avtosedežem BeSafe iZi Flex Fix skozi lastno uporabo, in tako lahko seznanila starše na podlagi lastnih izkušenj.

Mojemu otroku je super, mislim, da slike povejo vse. 😉

Avtosedež je zelo praktičen in se enostavno namesti.

Mali nasveti staršem: pokažite otroku, kako se odpira/zapira zaponka med nogami, saj na prvi pogled izgleda malo težje, vendar ko se obvlada način, je vse veliko lažje. Mlajše otroke morajo seveda vedno vezati starši.

Oglejte si fotografije, ki nam jih je poslala Marina! 

Preberite ostale recenzije!