Avtosedež je meni osebno zelo praktičen, varen, enostaven za namestitev, zato ga priporočam vsem, ki ste v nakupu in se ne morete odločiti

 

#besafedružina Fras Muršec je testirala svoj novi avtosedež iZi Flex FIX. Preberite njihove izkušnje v nadaljevanju!

O Družini Fras Muršec

Mi smo družina Fras Muršec. Mami Tanja, ati Denis in mala razigrana otročka Gal 4 in Ina 1 leto.
Ker naš Gal hitro raste, je pri svojih 110 cm in 18kg prerasel svoj star avtosedež, katerega je odstopil svoji mlajši sestrici, saj smo precej časa v avtomobilu, kajti izkoristimo vsako prosto nedeljo za izlet v naravo. 
Za to sem se odločila, da stestiramo nov avtosedež BeSafe iZi Flex Fix i-Size.

Že ko smo ga prejeli in sva z Galom z velikim veseljem in navdušenjem odprla paket, me je navdušil dizajn, Galu je vseč barva, tudi meni, saj pase v naš črn avto in pa udobnost.
Že na prvi pogled izgleda sedež kompakten, varen. To me seveda ni presenetilo, saj je bil odobren v skladu z najnovejšo uredbo leta 2017 in je osvojil prestižno nagrado

Že sama namestitev je bila zelo preprosta, kar je velika prednost. Sedež je ravno prave velikosti, ni prevelik in robusten, zato ga priporočam vsem, tistim ki imajo manjše avtomobile, pa seveda tudi tistim s večjim avtomobilom.

Gal je seveda takoj testiral, všeč mu je bila predvsem opora za vrat, da ga pas ne tišči, do zdaj tega nismo poznali, kar njemu seveda veliko pomeni, zato se z novo pridobitvijo pohvali prav vsem. 

Zelo mi je všeč, kako otrok “paše” v sedež, torej je pravilno zaščiten z vseh strani. Ker se včasih odpravimo na daljšo pot in Gal zelo rad zaspi, se lahko sedež pomakne ali naprej ali nazaj. V primeru da zaspi, ga pomaknem naprej, torej ima malenkost naklona, zato ima glavico lepo naslonjeno na naslonjalo in mu ne “pade” naprej. 

Avtosedež je meni osebno zelo praktičen, varen, enostaven za namestitev, zato ga priporočam vsem, ki ste v nakupu in se ne morete odločiti. 

Lepo pozdravljeni, Tanja in Gal 🙂 

 

Oglejte si fotogalerijo!