Vsi starši poznajo boj: Ko spečega otroka poskušate vzeti iz avtosedeža, ponavadi se zbudi.  Rešitev, ki ste jo vsi iskali, je nov izdelek BeSafe iZi Transfer.

 

 

BeSafe s ponosom predstavlja resnično revolucijo v industriji avtosedežev: iZi Transfer – izdelek za prenašanje otrok, ki ga je mogoče uporabljati v avtosedežih. Pri premikanju vašega spečega otroka od avtomobila do doma (ali obratno) iZi Transfer naredi postopek varen, nemoten in brez napora.

 

Naravni položaj spanja

Za ekipo za razvoj izdelkov v podjetju BeSafe je iZi Transfer delo ljubezni. Prizadevali so si, da bi našli rešitev, kako prepeljati dojenčke od avtomobila do doma, ne da bi jih zbudili. iZi Transfer je odgovor.

Razvit v tesnem sodelovanju s fizioterapevti in starši, iZi Transfer oponaša naravni položaj glave, vratu, hrbta, zadnjice in stegen. Na voljo je z dodatnimi oblazinjenji v predelu glave in ustvarja prijetno prileganje. Rezultat? Izdelek za prenos otroka s spalnim položajem, tako varen in udoben, da bo dojenček nemoteno spal pri dajanju v ali iz avtosedeža.

Mehki, prilagodljivi ročaji zagotavljajo udobno nošenje otroka.

 

Urbane sanje

iZi Transfer je tudi zelo praktična rešitev za urbane starše. S tako lahkim in učinkovitim prenosnim izdelkom vzpenjanje po stopnicah v vaše stanovanje še nikoli ni bilo lažje. In ves ta čas lahko otrok prespi. Tudi: iZi Transfer lahko enostavno shranite, ne da bi zavzeli veliko prostora.

 

Varnost na prvem mestu

Vsi izdelki BeSafe govorijo o varnosti, udobju in praktičnosti. iZi Transfer ni nič drugačen. Seveda je bil preizkušen v trčenju in tako zagotavlja, da je 100-odstotno varen za uporabo v avtosedežu, varnost pa ocenjuje TÜV, svetovni vodja neodvisnih inšpekcijskih služb.

 

Kakovost in trajnost

Zunanji materiali izdelka iZi Transfer so sestavljeni iz 45% TENCEL materiala. TENCEL™ je med drugim znan po svoji izboljšani zračnosti, izjemni trdnosti, učinkoviti absorpciji vlage in nežnosti do kože. TENCEL™ je tudi del naravnega cikla s kompostiranimi in biorazgradljivimi vlakni.

 

Kako deluje?

  1. Namestite otroka v iZi Transfer
  2. Pritrdite varnostni pas
  3. Pripravljeni ste za odhod

 

Dodaj odgovor