Naša nova nosilka za otroke

Z našo novo nosilko za otroka, vaš nežen objem še nikoli ni bil varnejši. Kot vodilna avtoriteta v industriji avtosedežev ima BeSafe desetletja strokovnega znanja na področju varnosti, udobja in ergonomije. Prav te ključne podrobnosti nam omogočajo da zavzamemo enak položaj tudi v svetu nosilk s predstavitvijo BeSafe Haven™ nosilke.

Nosilka ki ponuja 3 položaje nošenja

Z ljubeznijo zasnovana za prilagodljivost in udobje tako uporabniku kot otroku. BeSafe Haven™ lahko uporabljate v treh položajih:

1: spredaj, proti staršu (od rojstva)

2: spredaj, obrnjen navzven (od približno pet mesecev)

3: na hrbtu (od približno devet mesecev)

Nosilka zdrava za kolke

Zaradi naših izkušenj na področju varnosti in ergonomije vemo, da boste tako vi kot vaš otrok imeli veliko koristi od izbire BeSafe Haven™ nosilke. Kot pri vseh izdelkih, ki jih predstavljamo na trgu, so se tudi pri Haven nosilki naši inženirji odločili, da bodo prevzeli vodilno vlogo z visokokakovostnimi izdelki, ki ne le izpolnjujejo, temveč tudi presegajo stroge varnostne zahteve. Pri oblikovanju nosilke smo se posvetovali z „Die Trageschule® e. K.“ za testiranje in usposabljanje. „Die Trageschule® e. K.“ je zelo cenjen nemški inštitut za nošenje otrok. In Mednarodni inštitut za displazijo kolkov je našo nosilko za otroke prepoznal kot izdelek, ki je “zdrav za kolke”.

Revolucija v načinu na kateri starši nosijo

BeSafe Haven™ ima nekaj neverjetnih lastnosti:

Airgonomics™ je edinstvena zračna blazina v pasu BeSafe Haven nosilke. Napihne se v sekundi in otroku omogoči dodatno udobje, medtem ko ga nosite spredaj obrnjenega proti naprej.

  • Patentirana zaponka Flex-Shape Buckle™ se samodejno zasuče v položaj, ki najbolj ustreza obliki in velikosti osebe ki nosi.
  • Lahko dostopni žepi.
  • Odstranljive udobne blazinice, ki ščitijo kožo in zmanjšujejo pritisk na naramnice
  • Zaponka Flex-Shape Buckle™ se zategne tako, da se trak potegne proti naprej namesto proti nazaj, kot pri drugih nosilkah.
  • Material TENCEL™ absorbira vlago z notranje strani.

“Material je zelo prijeten na koži in tencel je popoln hit v poletni vročini v Zagrebu! V Havenu mi je bilo manj vroče kot v mrežasti nosilki. Nosilka je zelo udobna in mehka. Haven je dobra izbira za nošenje spredaj v otrokovem prvem letu življenja.”

Iris Božić Certificirana Trageschule svetovalka za nošenje otrok iz Zagreba, Hrvaška

Več o novi BeSafe nosilki Haven preberite tukaj!

Dodaj odgovor