Testirali smo celo 7 avtosedežev, naš sin pa je navdušen z iZi Flex Fix-om

#besafedružina Šilipetar varnost svojih najljubših ne želijo prepustiti naključju – nov iZi Flex Fix i-Size avtosedež jim je celo 7. avtosedež po vrsti. V nadaljevanju preberite kaj mislijo o njem.

O družini Šilipetar

Smo družina, ki je pogosto v avtomobilu, skupaj naredimo okoli 25.000 km na leto. Poudariti moram, da smo pravilni freaki v smislu varnosti otrok v prometu in uporabe avtosedežev. Predvsem se zavzemamo za čim daljšo vožnjo otrok v smeri obratni od smeri vožnje, ki je neprimerno varnejša kot vožnja vnaprej.

Imamo 2 avtomobila in se fantje občasno vozijo v avtu s starimi starši in BeSafe iZi Flex je naš 7. avtosedež. V vseh 3 avtih se mlajši sin vozi obrnjen nazaj in se bo vozil tako, dokler z višino ne preraste teh sedežev. Smo oboževalci Britax Römer in BeSafe sedežev, tako že imamo  BeSafe iZi Combi X3 isofixZa BeSafe so, poleg varnosti, značilni zelo udobni sedeži.

O BeSafe iZi Flex Fix i-Size avtosedežu

Pri BeSafe sedežu, v primerjavi z drugim sedežem, ki ga uporablja Sebastian, nam je še posebej všeč možnost premikanja stranske zaščite, zaradi česar je v 2. vrsti našega Grand Scenica brez težav mogoče postaviti 3 sedeža ali 3 potnika v srednjo vrsto. Prav tako je super možnost spalnega položaja, kar lahko otroci naredijo sami.

Namestitev sedeža je zahvaljujoč isofixu intuitivna, brez potrebe po preučevanju podrobnih navodil, tako da se pričakuje, da bo sedež preprosto postavljen v avtomobil in premaknjen iz enega avtomobila v drugega.

Sebastian je navdušen s sedežem, zato obstaja dobra šansa, da se odločimo za še eno BeSafe iZi Flex, ko bo mlajši sin pripravljen za vožnjo vnaprej.

Oglejte si fotogalerijo!