3D mreža

Do 8-krat večji pretok zraka z novo BeSafe 3D Mesh mrežasto tkanino. Varnost in udobje sta v DNK BeSafe. Nobenemu otroku ne sme biti nič drugega kot udobno v avtosedežu, ne glede na to, ali gre za kratko ali dolgo potovanje. V toplejših dneh se lahko počutimo nekoliko neprijetno, pa tudi med dolgimi vožnjami z avtomobilom ali med aktivnim preživljanjem časa na prostem z otroki. Zato ne bomo presenečeni, če boste nekoliko ljubosumni nad tem, kaj Peak Mesh ponuja vašemu otroku na izbranih avtosedežih BeSafe in Haven nosilki.

Tkanina BeSafe Mesh ima 3D strukturo in plasti, ki omogočajo kroženje zraka med njimi. Na ta način se s pretokom zraka med plastmi zmanjšata vročina in vlaga, zaradi česar je potovanje prijetnejše in udobnejše.

S tem sistemom BeSafe 3D Mesh mrežasta tkanina ponuja do 8-krat večjo zračno prepustnost na izbranih avtosedežih.*

Z BeSafe 3D Mesh poletne dogodivščine še nikoli niso bile tako prijetne

Ta tkanina je na voljo v barvnem odtenku „Peak“, srednje sivem tonu, ki  ima tudi svojo funkcijo: zmanjšuje absorpcijo toplote in ima premium površino.  Poiščite Peak Mesh avtosedeže v naslednjih skupinah in izdelkih:

  1. Avtosedeži za novorojenčka 

BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size

iZi Twist B i-Size

  1. Avtosedeži za majhne otroke

iZi Modular A X1 i-Size

iZi Twist i-Size

iZi Turn i-Size

  1. Avtosedeži za starejše otroke 

iZi Flex FIX i-Size

*3D mrežasta tkanina, ki se uporablja na avtosedežih BeSafe, zagotavlja do 8-krat večjo zračno prepustnost kot običajna tkanina, prevlečena s PU peno.

Dodaj odgovor