Odločili smo se preizkusiti nov iZi Flex FIX avtosedež in tega nismo obžalovali!

#besafedružina Lončarić je zvesti uporabnik BeSafe avtosedežev, zato so se odločili preizkusiti nov iZi Flex Fix i-Size avtosedež

O družini Lončarić

Smo štiričlanska družina, ki jo sestavljajo mama, oče, 4-letna hči (18 kg) in 6-letni sin (24 kg). Naše BeSafe potovanje se začne s prvim otrokom, 6 let nazaj, in od takrat smo zvesti kupci in uporabniki njihovih avtosedežev. Trenutno vozimo prostorno Škodo Superb in mestni Volvo C30, ki ima brez težav prostora za oba, pa tudi predhodne sedeže. Tako kot prej, ko bi starejši brat prerastel sedež in ga je mlajša sestra podedovala, smo brez razmišljanja poiskali novega iz palete izdelkov in našli tistega, ki nas zadovoljuje, začenši z Izi Go, preko Izi Combi in Izi Up.

Ko je hčerka preraslaiZi Combi, se je pojavila potreba po še enem sedežu, s katerim bo rasla do 12-ega leta. Takrat so nas iz Mikroedre napotili na nov sedež, ki je bil pred prestavljanjem na Hrvaškem, ki pa izpolnjuje še več kriterijev in traja do 150 cm višine otroka. Brez preveč razmišljanja in računanja ter več kot zadovoljni s preteklimi izkušnjami, smo se odločili, da preizkusimo nov iZi Flex. Seveda, tako kot prej, nismo obžalovali svoje odločitve, kot niti naš sin, ki se zdaj zadovoljno in ponosno vsak dan vozi in potuje na krajše in daljše poti (z začetnim negodovanjem njegove sestre, ki bi želela enako ).

O BeSafe iZi Flex Fix i-Size avtosedežu

Kot pri iZi Up, enostavnost namestitve in samostojne uporabe s strani otroka je velika prednost, kakovost materiala preverjeno omogoča dolgotrajno uporabo, premikanje sedeža iz enega v drug avto, pranje prevlek in same plastike. Še ena od prednosti je preprosto prilagajanje višine in nastavitev različnega naklona, ki ga lahko otrok naredi samostojno, ko sedi v sedežu. Zahvaljujoč udobju in ergonomiji sedeža, otroci preživljajo svoj čas na potovanjih od prvih dni brez težav, in uživajo v vožnji v enem od avtomobilov.

Svoje izkušnje sem prenesla tudi sestri, ki je prav tako zadovoljna z izdelki in iz vsega srca priporočam avtomobilske sedeže vsem, ki želijo kakovost in enostavnost uporabe, predvsem pa varnost za svoje malčke.

Oglejte si fotogalerijo!