Naš novi BeSafe iZi Flex Fix i-Size avtosedež je osvojil prestižno nagrado Innovation Award na sejmu Kind + Jugend 2017.

Z velikim ponosom in veseljem objavljamo, da je novi avtosedež BeSafe iZi Flex Fix i-Size osvojil to priznano nagrado septembra 2017 v kategoriji “Svet potujočih otrok”.

Ta nagrada za odličnost pri razvoju izdelkov se podeljuje na sejmu Kind + Jugend, kot priznanje za izjemno predanost na področju proizvodnje otroške opreme in sorodnih ustvarjalnih inovacij.

BeSafe iZi Flex Fix i-Size

Booster sedež z visokim naslonom za otroke visoke od 100 do 150 cm, stare od 4 do 12 let. Odobren v skladu z novo regulativo ZN o otroških avtosedežih (ZN R129-02) sprejet junija 2017.

Varnost, udobje in prostor 

Ta visoki booster avtosedež je kombinacija odličnih varnostnih lastnosti, visokih standardov udobja in številnih praktičnih rešitev. Dizajn iZi Flex Fix i-Size avtosedeža vam omogoča, da na zadnjem sedežu sedijo do 3 osebe katere koli starosti, njegova namestitev pa je hitra in enostavna.

Hvala Vam!

Ta velik dosežek nam je dokaz, da svoje izdelke razvijamo v pravi smeri – s poudarkom na varnosti, preprostosti uporabe, situacije in izkušnje iz resničnega življenja in starše.

Še naprej bomo uvajali novosti v naše izdelke, da Vam zagotovimo najvarnejše avtosedeže za otroke, ki so enostavni za uporabo vsak dan.

Če vas zanima recenzija novega avtosedeža BeSafe iZi Flex Fix i-Size, jo lahko preberete tukaj!

Dodaj odgovor