Pričakovala sem še en avtosedež, dobila pa sem veliko več!

Več o tem kaj #besafedružina Milek misli o novem iZi Flex Fix i-Size avtosedežu!

O družini Milek

Mi smo Mileki – majhna in glasna družina, ki rada veliko potuje in raziskuje. Ne glede na prevoženo kilometrino je na prvem mestu varnost in udobje naših otrok. Glasnejši in veseli del ekipe sestavlja duo – Ivor, 8 let in Adrian kmalu 4 leta.

O BeSafe iZi Flex Fix i-Size avtosedežu

Do sedaj nismo uporabljali BeSafe, vendar smo vedno iskali nekaj preprostih in funkcionalnih sedežev, tiste, ki si jih naši fantje ne bodo v vožnji snemali. Doslej smo uporabljali Cybex, Peg Perego, Chicco in nobena ni bila srečna rešitev. Vedno so iskali način, da sprostijo pas v vožnji, kar nam je pomenilo resnično varnostno grozljivko.

S kilogrami in centimetri smo zaslužili nove sedeže, vendar nismo bili prepričani, katero blagovno znamko izbrati. Enako sem pričakoval tudi od tega sedeža, kot tudi od vseh blagovnih znamk, ki smo jih doslej uporabljali. Toda iZi Flex FIX i-Size avtosedež presega naša pričakovanja. 

Avtosedeži niso masivni in ne zavzemajo veliko prostora, so enostavno za namestitev in so preprosti, ko jih premikamo iz avta v avto (od Suzuki Vitare do Chevrolet Cruza).

Naslon za glavo je mogoče enostavno prilagoditi, in zahvaljujoč možnosti nagiba med daljšimi vožnjami, se naši igrivi otroci pogosto v vožnji spočijejo v najbolj udobnem položaju za spanje.

Oglejte si fotogalerijo družine Milek!