Izbrali smo pravilno in všeč mi je tudi to, da bo avtosedež rasel z njim do njegovega 12.leta

 

#besafedružina Petrovčič je testirala svoj novi avtosedež iZi Flex FIX. Preberite njihove izkušnje v nadaljevanju!

Smo štiričlanska družina. Otroka sta stara 3 leta (mlajša) in štiri in pol, ki je visok 120cm in težak 18kg, ki je starejši in sedaj vesel uporabnik avtosedeža BeSafe. Ker je starejši prerasel svoj avtosedež, smo bili pred odločitvijo katerega kupit. Na tržišču je poplava le teh. Pregledovala sva tudi odzive in testiranja in ker se je Besafe skupina dobro uvrstila glede varnosti in enostavne uporabe, sva se odločila prijaviti na natečaj.

Za nas je bilo pomembno, da se avtosedež montira enostavno, da je dovolj prostora vmes za drugega in v sredini še prostor za velikega psa, ki je vedno z nami. Predvsem je pomembna varnost in udobje, ker smo veliko na poti, naši izleti so celodnevni in otroka v svojih sedežih preživita kar nekaj ur dnevno.

Z Besafe avtosedežem smo dobili vse to. Čeprav sem sama netehnični tip, mi je uspelo namestiti avtosedež v samo dobri minuti. Takoj prvi dan smo ga tudi stestirali in šli na daljšo vožnjo. Otrokovo navdušenje je neopisljivo.

Sedež je lahek, udoben, otrok se lepo namesti v njem in ker je dovolj oblazinjen je sedenje v njem prijetno tudi pri dolgi vožnji.

Edino kar je bilo nekaj dni težko, je bilo zapenjanje s pasom, preden sem se navadila. Krivo je le vrtenje avtomobilskega pasu.

Sicer pa lahko avtosedež le pohvalim, saj je za njim že kar nekaj kilometrov in otrok je še vedno navdušen nad njim. 

Izbrali smo pravilno in všeč mi je tudi to, da bo avtosedež rasel z njim do njegovega 12.leta.

Oglejte si fotogalerijo!