Dostava COVID-19

Spoštovane stranke,

Trudimo se da je vsak od naših izdelkov dostopen vsem vam, ki svoje zaupanje poklanjate blagovni znamki BeSafe.

Zaradi posebnih okoliščin, povezanih s COVID-19,predlagamo,da si preberete nekaj informacij o načinu dostave naših izdelkov.

  1. korak – Plačilo s kartico

V naši spletni trgovini je možno plačevanje izključno s karticami: Visa, Mastercard, Maestro. Plačilo po povzetju ni možno.

Varnostno preverjanje vašega naročila je odvisno od banke, ki storitev ponuja.

Spletna trgovina uporablja plačilni sistem myPOS Checkout.

  1. korak – Dobavni rok

Čeprav se trudimo da dostava na vaš prag poteka hitro in brez zastoja, prosimo za razumevanje, če zaradi situacije z virusom COVID-19, pride do nepredvidene zamude. Vsekakor vas prosimo da se informirate če za vaše mesto stanovanja velja običajna politika dostave, ali nasprotno, če je v karanteni, kako postopati.

  1. korak – Način dostave

Način dostave je odvisen od kurirske službe. Ob izpolnjevanju podatkov o dostavi vas prosimo tudi za telefonsko številko, ki vam bo v sodelovanju s storitvami omogočila čim lažjo in varnejšo dostavo blaga. Predlagamo, da  na njihovih spletnih straneh, katerih povezave so na voljo poleg imena, poiščete več informacij, ki se redno posodabljajo.

DPD:http://www.dpd.com/si

Do nadaljnjega DPD kurirji ne bodo vstopali v zaprte prostore ( pisarne, skladišča, stanovanjske bloke in druge prostore). Pakete bo mogoče prejeti izključno na prostem, brez kontakta in v varnostni razdalji vsaj 1,5 metra.

Po prejemu obvestila o predvideni dostavi paketa, preko povezave ( ki jo dobite na mail ali SMS) lahko dostopite do FMP portala in izberete dostavo paketa na varno mesto (terasa, garaža itd.), kar zagotavlja večjo varnost (ni fizičnega stika), tako za prejemnike kot za kurirje.
V primeru, da paketov ni mogoče dostaviti brez fizičnega stika na določen naslov ali na dogovorjeno varno mesto, se vrnejo pošiljatelju.

Glede na situacijo podatki se posodabljajo, ter za vsa vprašanja vas prosimo da nas kontaktirate po e-pošti info@besafeavtosedezi.si ali direktno dostavno službo.